© Szymon Polański
Poland

Stanley Black & Decker

Working Seamlessly Together

As befits a household name in industrial and hand tools, the plan to transform Stanley Black & Decker’s Warsaw-based financial and accounting centre needed to balance interesting and varied aesthetics with acoustic performance and functionality – all while minimising installation time and disruption to a busy and bustling corporate hub.

Speed of logistics and ease of installation were critical. From design and build modelling to implementation, the team worked seamlessly together to select and supply the right mix of ceilings to balance effect and effectiveness. Trapezoidal MINERAL Sonic Element were combined with lighting to give conference rooms an attractive aesthetic, while MINERAL Baffle Elements provided a linear look for smaller meeting rooms while granting greater sound absorption.

Corridors featured a black, industrial-type Armstrong MESH F-L 601, RB35 ceiling that provides functional maintenance access, whilst AMF THERMATEX® Antaris in the open-plan offices significantly reduced noise to positively affect occupant health, wellbeing and productivity. Combined, these solutions created a custom ceiling to perfectly suit the Stanley Black & Decker brand.

Projektdaten

  • Architekt: Trzop Architekci
  • Auftraggeber: Tetris Poland sp.z o.o.
  • Endkunde: Stanley Black & Decker
  • Fotorechte: © Szymon Polański

Projektinformationen

  • Segment: Office
  • Raumtyp: Office Space / Meeting Room / Circulation Area / Open Space
  • Materialien: Mineral / Metal
© Szymon Polański
© Szymon Polański
© Szymon Polański
© Szymon Polański

Explore More Reference Projects

  • Büro
    Hines,
    PL

    A worldwide property development giant, and a leader in sustainable real estate, Hines sought a new Polish headquarters for its regional team, working with the architects to create a space reflective of its expertise and sustainable commitments, as well as its values: flexibility, creativity and openness.

    Projekt anzeigen
  • Büro
    Lucron, Steinerka Business Centre,
    SK

    As one of the largest residential developers in Slovakia, Lucron wanted the design of its headquarters to mirror its bright and innovative approach. Quality design is at the forefront of the business, so it was important to combine this attention to detail with Lucron’s sustainable values.

    Projekt anzeigen