Poland

Sportowa Centrum

Brightening and Modernising Spaces

A modern office development in the coastal city of Gdynia, Sportowa Centrum was designed with innovative, expressive design at the forefront, thematically echoing the maritime heritage of the area. Matching this, however, was the need for wellbeing – ensuring that interior spaces were bright, acoustically comfortable and enjoyable, to create the perfect working environment for employees.

Achieving this ambition demanded unswerving attention to detail, from design to materials – and the results reflect this. Brightening and modernising spaces with special integration of ceiling systems, the team used METAL Cellio open cell ceiling system in black within the main halls. Corridors, meanwhile, feature ADAGIO Acoustic+ tiles, installed on a black grid system, delivering a striking visual impact while enhancing acoustic comfort. Easy-to-install Transitions and Profiles provided the final touches – saving installation time while adding a precise finish to lighter, warmer, more comfortable spaces for the people working within.

Renseignements

  • Architecte: Fort Targowski Sp. z o.o.
  • Client: Sportowa Centrum Sp. z o.o.
  • Copyright photo: © Szymon Polański

Caractéristiques

  • Secteur: Office
  • Type de pièce: Public area / Lobby / Corridor
  • Matériaux: Metal / Mineral
© Szymon Polański
Armstrong METAL Cellio C49, RAL 9005 / ADAGIO Acoustic+
© Szymon Polański

Découvrez d'autres projets

  • Commerce
    Salon Meblowy VOX,
    PL

    To emulate real homes and apartments, this furniture retailer desired a simple and streamlined design with a maximum ceiling height of three metres.

    Voir le projet
  • © Philip Durrant
    Bureaux
    Blake House,
    GB

    Part of a prestigious £3.9 million office refurbishment on behalf of a major UK property developer, Blake House is a purpose-built, three-story commercial building. The aim was to create a space people would actively want to work in: bright, open and airy – while at the same time providing easy access for ongoing maintenance and improvement.

    Voir le projet