Neu-Ulm, Germany

Wölpert Headquarters

Turning a Motto Into Design

"We are constantly expanding and improving our quality and services for you as a customer".

That was the motto that led Wölpert GmbH & Co. KG to redesign their headquarters in Neu-Ulm.

The client replaced their old showroom and administration buildings with new, modern premises. Mineral baffles and ceiling tiles from Knauf Ceiling Solutions enhanced the acoustic comfort of the space and also helped them deliver on their promise.

Dane o projekcie

  • Architekt: Ed. Züblin AG & Ingenieurbüro für Bauphysik Horstmann + Berger
  • Klient: Theodor Wölpert GmbH & Co. KG
  • Prawa autorskie do fotografii: © Michael Tümmers

Informacje o projekcie

  • Sektor: Office
  • Typ pomieszczenia: Showroom
  • Materiały: Mineral

Zobacz więcej projektów referencyjnych

  • Biura
    Finstral,
    DE

    Creating a flagship training centre for a window technology specialist understandably requires large areas of fenestration, flooding the interior with light.

    Zobacz projekt
  • Turystyka i rekreacja
    Klimahaus®,
    DE

    Café Südwärts needed to be more than a place to stop for refreshments. It needed to be part of the round-theworld journey of Klimahaus®; a southbound exploratory vessel en route to the Antarctic.

    Zobacz projekt